1-0 Zeist, 2-0 Zeist, 2-1 Freek Tomassen, 3-1 Zeist

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - In de uitwedstrijd tegen koploper Zeist had zondag vierdeklasser Hooglanderveen op basis van het vertoonde spel in de tweede helft eigenlijk wel recht op een punt. Het 3-1 verlies was dan ook even slikken voor de "Veners". In de eerste twintig minuten van de eerste helft gingen beide ploegen eigenlijk gelijk op en werden er over en weer diverse kansen gecreëerd. Een razendsnelle aanval in de 25e minuut betekende de 1-0 voorsprong voor Zeist dat over een goede en degelijke ploeg beschikt. Met een laatste gemiste 100% kans voor Thom Bolthuis kort voor rust, zochten beide ploegen de kleedkamers op met op het scorebord een 2-0 achterstand voor Hooglanderveen. Met een peptalk van Hooglanderveen trainer Mark Visser, pakte de ploeg de draad goed op, leverde veel strijd en schoot middels Freek Tomassen in de 75e minuut de dik verdiende aansluitingstreffer binnen (2-1). Een ongelukkig optreden van Hooglanderveen doelman Robby Grootevheen in de laatste seconde van de wedstrijd betekende de 3-1 voor de thuisploeg. Een behoorlijke deceptie voor de ploeg uit Hooglanderveen die, ondanks dat Zeist over de beste papieren beschikte, een gelijkspel zeker zou hebben verdiend.