1-0 Othman Yaabouci, 1-1 Nederhorst, 2-1 Majid Didouh, 3-1 Jordy Vreekamp, 4-1 Lotfi Tahal

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - In de thuiswedstrijd tegen Nederhorst haalde AFC Quick fors uit. In een wedstrijd waarin de Amersfoorters het spel domineerden, werd met 4-1 gewonnen. Quick trainer Sijtze Wobbes:" Ik ben uitermate tevreden over het vertoonde spel van mijn ploeg. We speelden goed in de combinatie en hielden voortdurend de druk er op. Een prima collectieve prestatie."Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op 1-0 door een prachtig doelpunt van Othman Yaabouci, die een aanval over rechts fraai wist af te ronden. Een verdedigende fout van Quick in de 13e minuut betekende tegen de verhouding in de aansluitingstreffer (penalty) voor Nederhorst (1-1). Maar vervolgens pakte Quick de draad weer op en kwam kort voor rust op een 2-1 voorsprong door Majid Didouh. Na rust een kansloos spelend Nederhorst, dat een gevoelige voetbaldraai om de oren kreeg.

Op tempo en met veel inzet liep de ploeg van trainer Wobbes uit naar een 4-1 voorsprong door doelpunten van Vreekamp en Tahal. Een op alle fronten verdiende overwinning van Quick dat uit de afgelopen drie wedstrijden nog geen punt verloor en duidelijk op weg is naar meer.