1-0 Caspar Vijverberg, 1-1 de Meern, 2-1 de Meern

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - In de uitwedstrijd tegen de Meern liep zondag eersteklasser Hoogland tegen een 2-1 verlies aan. Van meet af aan bleek de ploeg uit de Meern de betere ploeg en creëerde ook de beste kansen. Hoogland daarentegen had de verdediging goed op orde waardoor de thuisploeg veelal op de zestien bleef steken. Met twee maal een uitstekende redding van Hoogland doelman Bastiaan Bruins, kwamen de keistedelingen in de 35e minuut zelfs op een 0-1 voorsprong door een treffer van Vijverberg. Die stand bleef ook tot aan het rustsignaal op het scorebord staan. In de tweede helft een valse start voor Hoogland dat al in de 46e minuut de "zure" gelijkmaker moest incasseren. In de 70e minuut werd het allemaal nog een tikje erger. Een overtreding van doelman Bastiaans betekende een directe rode kaart, waardoor Hoogland met tien man kwam te staan. Tegen een goede ploeg als de Meern eigenlijk een onmogelijke opgave. Alhoewel Hoogland nog wel enige tijd stand kon houden, was het in de 85e minuut de Meern dat niet alleen op een 2-1 voorsprong kwam, maar die ook tot aan het laatste fluitsignaal wist vast te houden, met als gevolg puntenverlies voor de ploeg uit Hoogland.