Cobu Boys snoept punten af van koploper SVM

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Tom Kouwenberg, 1-1 SVM

AMERSFOORT - Met een dik verdiend gelijk spel (1-1) tegen koploper SVM uit Maartensbeek, deed zaterdag derdeklasser Cobu Boys goede zaken. Trainer Imam Evre:" We hebben inzet en karakter getoond en een punt gepakt tegen de koploper. Ik ben uitermate tevreden over de geleverde prestatie van mijn jongens die er vol voor zijn gegaan." Alhoewel Evre nog wel wat blessureleed kende binnen zijn ploeg, werd er van meet af aan volop druk gegeven, wat al in de derde minuut van de eerste helft resulteerde in de 1-0 voorsprong voor Cobu Boys door een goed schot van Tom Kouwenberg. Lange tijd gingen beide ploegen vervolgens gelijk op en wisten ook de nodige kansen te creëren, die echter niets opleverden. Pas in de 30e minuut kwam SVM op gelijke hoogte door een goed geplaatste kopbal. Met een stand van 1-1 zochten beide ploegen na 45 minuten voetbal de kleedkamers op. In de tweede helft golfde het spel op en neer en ontstonden er voor beide ploegen de nodige kansen. Een tweetal rode kaarten (Cobu boys en SVM) zorgden er voor dat de laatste tien minuten met tien man werd gespeeld en doelpunten verder achterwege bleven. Al met al een dik verdiend punt voor een sterk spelend Cobu Boys