Teleurstellende nederlaag voor Driebergen tegen De Posthoorn

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Elmar van Doorn, 1-1 Maicky Smeele, 1-2 Simon Wetsel

DRIEBERGEN - FC Driebergen leed een toch wel enigszins teleurstellende 1-2 thuisnederlaag tegen De Posthoorn uit Amersfoort. Toch begon het team van trainer Bert van den Brom voortvarend en zag al na 30 seconden de bal achter de Amersfoortse doelman in het net verdwijnen door een treffer van Elmar van Doorn. In het verloop van de eerste helft golfde het spel op en neer en was er een hoofdrol weggelegd voor Driebergen goalie Michel van Bruggen die menige Amersfoortse aanval op goede wijze pareerde. Vanaf de 30e minuut nam de Amersfoortse formatie o.l.v. trainer Rob Snijders echter het heft in handen, teneinde z.s.m. op gelijke hoogte te komen. Dat lukte echter voor de rust niet meer, waardoor de 1-0 voorsprong voor de thuisploeg op het bord bleef staan. In de tweede helft een mentaal beter spelende Amersfoortse ploeg die in de 63e minuut op gelijke hoogte kwam (1-1). Een rode kaart van Matthijs Brink en de benutte strafschop van de Posthoorn in de 64e minuut betekende de 1-2 voorsprong voor de Amersfoorters. Alhoewel Driebergen vervolgens het beste van het spel had, slaagde de ploeg er niet meer in om nog iets aan die achterstand te veranderen.