Majid Rasid 1-0

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

De talrijke kansen waren zaterdag op sportpark Zielhorst niet aan derdeklasser Cobu Boys besteed. Het gevolg was een 1-2 nederlaag tegen Sterrenwijk, vorig seizoen nog tweedeklasser.

De afronding van een aantal 100 procent kansen door de Amersfoorters liet voor eigen publiek duidelijk te wensen over. Slechts een keer vonden zij het net van de tegenpartij en dat was onvoldoende voor een driepunter. Halverwege de eerste helft opende Majid Rasid met een bescheiden schot de score: 1-0.

Die voorsprong kon de formatie van trainer Imam Evre lang vasthouden. In het begin van de tweede helft verzuimde Cobu Boys echter een aantal scoringsmogelijkheden te benutten waardoor de 1-0 ongewijzigd bleef tot het slotkwartier. Toen sloeg Sterrenwijk genadeloos toe. Met twee doelpunten bogen de Utrechters de 1-0 achterstand om in een 1-2 eindstand.

Na twee competitiewedstrijden heeft het gepromoveerde Cobu Boys nog geen punt kunnen noteren. In de vorige speelronde was ‘t Vliegdorp te sterk voor de Amersfoorters.