Van Wiefferen groter, mooier en toch dezelfde

14 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Edith van Wiefferen is trots op het nieuwe onderkomen, maar ze benadrukt dat aan de sfeer, de service, het vakmanschap en de persoonlijke benadering niets is veranderd. ,,Het is een nieuwe winkel, maar hetzelfde bedrijf.”

AMERSFOORT - Zoveel mooie dingen en zo weinig ruimte, dat probleem is voor woninginrichter Van Wiefferen sinds de verhuizing verleden tijd. Er is nu niet alleen ruimte genoeg om het hele assortiment uit te stallen, maar klanten kunnen veel vloeren, raambekleding en behang ook zelf beleven.

Wie door de winkel loopt, ontmoet verschillende werelden. ,,Ons pand is verdeeld in verschillende belevingswerelden, het is net of je op een woonbeurs bent’, licht Edith van Wiefferen het concept van de nieuwe winkel toe. ‘Bijna alle producten hebben een eigen deel gekregen. Neem de houthoek waar verschillende vloeren gelegd zijn. Er ligt een laminaatvloer, een gewone parketvloer en een tapis-vloer én een PVC-vloer. De klant kan het verschil tussen de vloeren horen, ruiken, zien én voelen. Geweldig natuurlijk en essentieel voor het maken van een goed doordachte keus.”

,,Met raambekleding, zonwering en behang hebben we hetzelfde gedaan. Het is alsof je in een kamer staat. We laten hier niet een klein stukje raambekleding zien, nee we hebben 8 meter rail hangen. Achterin de winkel hebben een speciale shop-in-shop tapijtwinkel. Daar liggen alle bekende merken, Parade, Bonaparte, Desso en ook hier geldt dat je kunt voelen, zien en ruiken wat je koopt. Zoals de nieuwe Desso Airmaster, een vloer die de lucht zuivert en dus ideaal voor allergiepatiënten.”

Meer behang en woonaccessoires zijn twee nieuwe producten in het assortiment. ‘meer behang was altijd een wens van ons en ik ben blij dat we dat nu gerealiseerd hebben. Bij de accessoires gaat het om bijvoorbeeld fotolijstjes, kussens en kandelaars, spulletjes om je interieur af te maken. Voor interieuradvies hebben we onze eigen styliste, die in de winkel, maar eventueel ook bij klanten thuis adviseert.

Van Wiefferen is vanaf nu aangesloten bij de ‘binnen’ winkels en is de 25e vestiging van de ‘binnen’.groep. Edith: ,,Het is een concept wat staat voor kwaliteit en vakmanschap voor een betaalbare prijs. Een concept waar we ons echt bij thuis voelen en wat qua uitstraling goed ‘bij ons past.” Dus, nog groter en nog mooier, maar voor de klanten blijft Van Wiefferen dezelfde als altijd een zelfstandige woninginrichter met alles onder een dak.

Van Wiefferen Woninginrichting

Hogeweg 45

033-4721605

info@vanwiefferen.com

www.vanwiefferen.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie