Barry Smeeing 1-0, Remi Huygens 2-1

7 september 2011 om 00:00 Sport

Remi Huygens was zondag op sportpark Nimmerdor de gevierde man. De verdediger van Amsvorde scoorde in de slotfase van de ontmoeting tegen Victoria de winnende treffer: 2-1.

De overwinning van de Amersfoorters kwam pas laat tot stand en dat was niet nodig geweest. Al in de eerste helft had Amsvorde de wedstrijd kunnen beslissen als de ploeg meer kansen had benut.

Alleen de van VVZA overgekomen spits Barry Smeeing vond met een kopbal in de 25e minuut het net van de tegenpartij: 1-0. Na die openingstreffer had de aanvaller pech met een schot op de paal.

In de tweede helft kwam Victoria sterk opzetten. De gasten scoorden in de 75e minuut ook de gelijkmaker: 1-1.

Met die uitslag nam Amsvorde echter geen genoegen. De ploeg van trainer Bert de Vries zocht met succes de aanval op. In de 83e minuut viel de winnende treffer. De doelman van Victoria stompte de bal voor de voeten van Huygens die moeiteloos kon scoren: 2-1.