Thijs Tomassen 0-1

7 september 2011 om 00:00 Sport

Een punt had Hooglanderveen zondag wel verdiend in de ontmoeting tegen Baarn. Maar dat gebeurde niet. Baarn trok met minimaal verschil (2-1) aan het langste eind op de openingsdag van de nieuwe competitie.

Voor het eerst in competitieverband trad Hooglanderveen aan met de vier broers Tomassen (Sam, Luuk, Freek en Thijs) in de basiself. Het enige doelpunt van Hooglanderveen werd ook door een van hen gemaakt. Na een half uur vierde Thijs Tomassen die vorig seizoen nauwelijks in actie kwam, zijn comeback met een doelpunt. Met zijn knie rondde de rechter spits een voorzet van Nick Kreijne af: 0-1.

De bezoekers wisten de voorsprong echter niet vast te houden. Nog voor rust was de gelijkmaker een feit na een mooie Baarnse aanval: 1-1.

In de tweede helft had er meer voor Hooglanderveen ingezeten als Tom Wolthuis, de nieuwe spits van de Hooglanderveners, een grote kans niet onbenut had gelaten. Dat was niet de enige tegenvaller voor de gasten. Een kwartier voor tijd deponeerde verdediger Sjors Elsinghorst de bal achter zijn eigen doelman Rob van de Grootevheen: 2-1.