Japans wokken en lounchen

20 juli 2011 om 00:00 Ondernemend

Genieten op zijn Japans dat kan dus bij Restaurant A1-Plaza en Japans eten is goed voor een mens, aldus ondernemer Hugo Gu: ,,Verse vis en groenten bevatten veel van de dagelijkse hoeveelheid noodzakelijke voedingsstoffen, sporenelementen en vitaminen. Precies de bestanddelen van sushi. Sushi is immers een combinatie van Japanse rijst met een variatie van vis, ei en groenten. In een bord Sushi zit niet meer dan 100 calorieën en minder dan 1 gram vet. Sushi is bovendien geschikt voor een cholesterolarm dieet.”

AMERSFOORT - De Japanse keuken is niet alleen lekker, maar ook goed voor de lijn en de licht verteerbare gerechten zijn bovendien uitstekend geschikt voor zomerse dagen. Er is een A1-Wok restaurant met live & show cooking voor 300 gasten op de begane grond. Op de eerste verdieping is een A1-Japans restaurant met sushi lounge & TeppanYaki voor 150 gasten. Daar is ook een A1-Meeting point voor meetings, events & seminars tot 150 personen en de Take A1-Way voor afhaalmaaltijden en -sushi.

In Nederland wordt Sushi steeds populairder. ,,Vooral jongeren en zakenmensen ontdekken dat Sushi een gezonde en vooral gezellige bezigheid is. Bestel je de all-you-can-eat Sushi en Teppan grill, dan kan je twee uur lang onbeperkt uit onze speciale menukaart bestellen”, vertelt Gu. ,,Voor gasten die Sushi op hun gemak willen beleven hebben we op de tweede verdieping in ons Japans restaurant Yamato een speciale Sushi-lounge ingericht. Lekker relaxed genieten van dit heerlijke Japanse gerecht in een moderne en toch gezellige ruimte, voor een complete Sushi ervaring.”

Gasten die liever iets anders eten, kunnen bij terecht bij het wokrestaurant of de TeppanYaki grill van A1-Plaza. De TeppanYaki bevindt zich net als de Sushi lounge in Yamato. Gu: ,,Deze manier van dineren is erg populair in Japan,. De kok bereidt voor de ogen van de gast de heerlijkste gerechten van verse producten. Verschillende vis- en vleessoorten worden à la minute en met Japanse precisie klaargemaakt, waardoor ze hun specifieke smaak behouden.

Het restaurant heeft een speciale airconditioning die de temperatuur zeer aangenaam houdt. ,,Onze klimaatbeheersing werkt perfect”, aldus Gu. ,,En waar kun je bovendien beter zijn dan in een restaurant waar je, als je gebruik maakt van het wokbuffet, je zoveel ijs mag eten als je op kunt?”

Om het voor de zomergasten nog eenvoudiger te maken, kun je bij A1-Plaza ook makkelijk online reserveren. Reserveer wel 24 uur van te voren. Wil je voor de zelfde dag nog reserveren dan kan dat het beste per telefoon.

A1-Plaza

Ruimtevaart 8

3824 MX Amersfoort

033-4681988 / www.a1-plaza.nl

info@a1-plaza.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie