Eeterij De Hebberd: lekker gezellig

20 juli 2011 om 00:00 Ondernemend

De Hebberd heeft drie verschillende kaarten: de Classic, de Specials en de Kidskaart. Het is vooral laagdrempelig en voor een breed publiek aantrekkelijk, behalve voor de zakenman is het een perfecte eetgelegenheid voor de wijk. ,,Onze kracht is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Een heerlijke lunch inclusief een glas melk in deze ambiance en dat voor slechts 4,95 euro, waar vind je nog zoiets?”, aldus Hoekendijk. ,,We hopen daarmee Vathorst echt over de streep te trekken hier te komen eten.”

VATHORST - Lekker gezellig, is het motto van restaurant Eeterij De Hebberd aan de Bergenboulevard en daar doet het team van ondernemer Albert Hoekendijk alles aan. Het concept van De Hebberd is beproefd en akkoord bevonden door gasten van onder meer het gelijknamige restaurant in Barneveld.

De Classic kaart biedt iets voor iedereen. Hoekendijk: ,,Dat varieert van een voorgerecht zoals Yin&Yang, kippenreepjes in een oosters jasje tot een hoofdgerecht als Bonte koe, gebakken ossenhaaspuntjes in Stroganoffsaus. ‘s Zomers zijn vooral onze maaltijdsalades echt onovertroffen. Bijvoorbeeld de salade ‘geitje en bijtje’ met geitenkaas en honing. De Specials kaart is voor de speciale trek. De kaart bevat echte culinaire toppers van onze chef-kok en is helemaal ingericht op de producten van een bepaalde periode. Zoals de heerlijkste aspergegerechten, asperges met ham, met zalm of entrecote en natuurlijk een vegetarische variant.”

De laatste kaart, maar zeker niet de minst belangrijke is de Kidskaart. ,,Als de kinderen het naar de zin hebben, hebben de ouders dat ook”, weet Hoekendijk. ,,De gerechten op onze kinderkaart zijn afgestemd op de voorkeuren van kinderen, sommige zijn zelfs bedacht door de kinderen zelf, dat kan dus alleen maar goed zijn.’

Bij De Hebberd kun je nu ook Lunchen. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur geopend. ,,Bijvoorbeeld op ons riante terras, dat hebben we naar de voorkant van de zaak verplaatst, een gezelliger plek voor een ontmoeting in Vathorst is er niet.”

Dineren, vergaderen of een besloten partij, De Hebberd is van alle markten thuis. ,,Onze multifunctionele zaal, DaNaast kan tot zestig personen herbergen en heeft een eigen terras en bar, vertelt Hoekendijk. Bovendien verzorgen we desgewenst buffetten of luncharrangementen. Je ziet er is veel mogelijk bij De Hebberd, ik zou zeggen, kom het gerust ervaren.”

Eeterij De Hebberd

Bergenboulevard 15

3825 AG Amersfoort

033-286 3015 / www.dehebberd.nl

Ma t/m zat vanaf 12.00 uur geopend, zondag vanaf 14.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie