Valentijn Rijnbeek 0-1, Wilfred Rietveld 1-1, Sjaak Termaaten 1-2, Paul Richard 2-2

8 juni 2011 om 00:00 Voetbal

De eerste wedstrijd in de finaleronde van de nacompetitie tussen CJVV - Woudenberg leverde donderdag geen winnaar op. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een eindstand van 2-2.

Na een saaie eerste helft kregen de bijna 1000 toeschouwers een beter tweede bedrijf voorgeschoteld. Zonder de geschorste topscorer Kevin Bakker openden de Woudenbergers in de 64e minuut de score. Valentijn Rijnbeek stond op de goede plaats om een fraaie aanval af te ronden: 0-1. Het antwoord van CJVV liet niet lang op zich wachten. Drie minuten na de openingstreffer wees scheidsrechter Vahap Karakaya naar de stip na een mislukte poging van Woudenberg verdediger Bjorn ter Maten om CJVV'er Rutger Vlasblom tegen te houden. Met de toegekende strafschop had Wilfred Rietveld geen probleem: 1-1.

Die twee doelpunten waren het startsein voor een aantrekkelijke slotfase. De kansen stapelden zich op. Twee scoringsmogelijkheden leverden nog een treffer op. In de 71e minuut haalde Woudenberger Sjaak Termaaten genadeloos uit. Elf minuten later bepaalde Paul Richard de eindstand op 2-2.