Michael Ouwerkerk 0-1, Raymon Wismeijer 1-1 en 2-1

1 juni 2011 om 00:00 Sport

Derdeklasser VVZA begon de nacompetitie niet goed. De eerste wedstrijd, vorige week donderdagavond tegen Sporting Martinus, leverde een nederlaag voor de Amersfoorters op. Met gering verschil (2-1) gingen zij de boot in.

Het verlies op vreemde bodem was een tegenvaller voor de ploeg van trainer Piet Rigter. Na de eerste 45 minuten was de stand nog gelijk. Michael Ouwerkerk had voor VVZA de score geopend maar nog voor rust antwoordde de thuisclub. Raymon Wismeijer zorgde voor de gelijkmaker: 1-1.

Dezelfde speler was in de tweede helft verantwoordelijk voor het winnende doelpunt. VVZA bleef het antwoord schuldig. ,,We hebben onnodig verloren, " reageerde Nico van der Weide die sinds maandagavond geen voorzitter van VVZA meer is. De nieuwe preses van de Emiclaer-bewoners is Edy van Empelen die al eerder als voorzitter de club leidde.