Rondom zon bij Brasserie Kroonenburg

29 juni 2011 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Gastvrijheid, vakmanschap en ambachtelijk koken zijn een paar van de sterke punten van de brasserie, gevestigd in een koninklijk pand. Dat pand zorgt voor een fantastische entourage voor een, volgens ondernemer Maurice van der Linden, supergezellige brasserie, waar je op maar liefst drie terrassen heerlijk van de zomerzon kunt genieten.

Drie terrassen dat is natuurlijk pure luxe. Van der Linden: ,,We hebben een terras voor, naast én achter de zaak, er is dus altijd wel ergens zon. Is er per ongeluk een dagje geen zon, dan is er volop plaats in onze ruime serre, ben je binnen en toch eigenlijk heerlijk buiten. Op onze terrassen kunnen in totaal 150 gasten plaatsnemen, de serre kan 70 gasten herbergen en binnen is plaats voor 30. Ook belangrijk is dat je elkaar hier niet in de weg zit, we hebben het zowel buiten als binnen lekker ruim opgezet. En dubbele zittingen, het twee keer op een avond reserveren van een tafel, is hier uit den boze. Veel privacy, lekker relaxed genieten en gastvrij zo doen we dat bij Royal Kroonenburg.”

Fantastisch mooi en lekker uit eten tegen een relatief lage prijs is wat Kroonenburg beoogt. ,,Voor weinig geld veel kwaliteit”, aldus Van der Linden ,,De gerechten op onze standaardkaart zijn altijd vriendelijk geprijsd, voor die op de specialiteiten kaart betaal je wel wat meer, maar nog steeds niet te veel. Daarnaast hebben we heel vaak leuke aanbiedingen, bijvoorbeeld iedere woensdag onbeperkt gamba’s eten of twee weken lang op bepaalde dagen een hele kreeft voor minder dan twintig euro. Of het speciale bioscoopmenu inclusief filmkaartje onder de dertig euro. Van die dingen, waar je als gast en gastheer lekker blij van wordt.”

Lekker eten betekent bij Kroonenburg, koken op ambachtelijke wijze. ,,Onze koks houden van koken en maken graag alles zelf. Alles is dus supervers of je het nu hebt over de sauzen, de parfaits of bijvoorbeeld de bouillons echt alles bijkomend voordeel is dat je als restaurant echt je eigen unieke smaak neer kunt zetten.”

Met 15 eigen parkeerplaatsen is Kroonenburg prima geoutilleerd voor bijvoorbeeld de snelle of minder snelle zakenlunch. ,,Auto voor de deur, twee stappen lopen en hop je bent binnen”, vat Van der Linden samen. ,,Als je weinig tijd hebt, laat je dat gewoon even weten en wij houden er rekening mee, zo simpel is het.”

Zelf geniet het team Kroonenburg ook graag van de zon, daarom is de brasserie van 24 juli t/m 7 augustus gesloten.

Brasserie Royal Kroonenburg

Snouckaertlaan 30

3811MB Amersfoort

033-4613470

www.brasserie-kroonenburg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie