Greefhorst voor elke kast en deur

8 juni 2011 om 00:00 Ondernemend

Bij de schuifkasten draait het allemaal om oplossingen. ,,Een huis is nu eenmaal zelden helemaal recht. Je kent dat wel schuine wanden of een moeilijke hoek of een streepje muur allemaal plaatsen waar geen standaardkast in voorziet. Dan ligt het gevaar van een verloren ruimte op de loer, daar passen wij dan een kast in. Op die manier krijgt een loos stukje in de woning een praktische oplossing”, vertelt Greefhorst.

AMERSFOORT - Alles wat bij John Greefhorst aan deuren en kasten vandaan komt is kwaliteit van de bovenste plank. Die kwaliteitseis spitst zich niet alleen toe op de producten die Greefhorst gebruikt, maar zeker ook op het maatwerk wat deze vakmannen leveren.

De schuifwandkasten worden dus voor iedere woning opnieuw op maat gemaakt. ,,Elke kast is uniek”, bevestigt Greefhorst.: ,,Dat geldt niet alleen voor het exterieur, maar zeker voor het interieur, zoals ladenblokken, schoenenborden, roedes, legplanken of een kledinglift. De klant is koning, dus die beslist hoe het kastinterieur wordt ingericht. Wat het uiterlijk van de kast betreft, zoveel smaken er zijn, zoveel soorten hebben wij. Er zijn panelen met een decor en zonder een decor, allemaal leverbaar in meer dan 325 kleuren en dessins. Je kunt kiezen voor een kast in één kleur of verschillende kleuren gebruiken in iedere denkbare combinatie. Liever spiegeldeuren, getinte glaspanelen of zelfs een aluminium schuifwandensysteem? Geen enkel probleem.”

Greefhorst rekent de particuliere en de zakelijke markt tot zijn klanten. ,,Overal is behoefte aan opbergmogelijkheden. De schuifwandsystemen zijn zo flexibel dat ze voor alle doeleinden geschikt zijn en doordat onze kasten de volledige hoogte van de kamer, van plafond tot vloer benutten, geven ze een zee van opbergruimte, er gaat werkelijk niets verloren.”

Deuren is de tweede tak van sport die Greefhorst beoefent. Bij de onderneming zien ze de deur als visitekaartje van de woning. ,,Een mooie voordeur springt direct in het gezicht en geeft de woning echt smoel. Wij hebben er een hele voorraad van, want net zoals een kast is een deur ook een kwestie van smaak.’’

John Greefhorst mag zich Erkend Deurenspecialist noemen. ,,Wij bieden tastbare service en vakmanschap. We komen altijd zelf opmeten en hebben een eigen technische dienst die de deuren afhangt en glas inzet. Klanten kunnen er eenvoudigweg op aan dat het goed is.”

John Greefhorst Deuren en Kasten

Xenonweg 33, Amersfoort

033-4 55 55 54

www.johngreefhorst.nl

info@johngreefhorst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie