Frank Versteeg 1-4

18 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met de nacompetitie al in gedachten mocht van CJVV zaterdag tegen Odysseus niet al teveel verwacht worden. Voor eigen publiek kon de deelnemer aan het competitietoetje ook geen potten breken. De 1-4 nederlaag voor de Amersfoorters was niet verrassend.

Zonder Simon van Dijk die voor de nacompetitie werd gespaard, was het duel al na een half uur beslist. Door slap ingrijpen van de CJVV defensie konden de Utrechters in de vijfde en elfde minuut scoren. CJVV bleef het antwoord schuldig en zorgde pas na het derde doelpunt van de bezoekers voor het eerste wapenfeit. Uit een vrije trap knalde Wilfred Rietveld de bal op de lat.

In de tweede helft breidden de gasten de voorsprong uit: 0-4. In de slotfase werd Nico Baars gewisseld. De verdediger had nog een keer in de basiself mogen starten omdat hij na negen jaar trouwe dienst in de hoofdmacht van CJVV het komend seizoen in een lager team gaat spelen. Frank Versteeg, de vervanger van Baars, redde de eer voor de thuisclub. Hij benutte een strafschop, nadat Milas Hietkamp door een tegenstander was gevloerd.

Komende zaterdag start CJVV de nacompetitie in Driebruggen met de eerste wedstrijd tegen WDS.