Marvin Snijders 0-1 en 2-3, Stefan van ‘t Hazeveld 0-2, Mark van Elst 2-4

18 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De laatste competitiewedstrijd heeft APWC een mooie overwinning opgeleverd. In Zeist bleven de Amersfoorters zondag Saestum, deelnemer aan de komende nacompetitie, met 3-4 de baas.

In de eerste helft namen de bezoekers al afstand van de thuisploeg. Marvin Snijders en Stefan van ‘t Hazeveld die het Amersfoortse aanvalsduo vormden, waren binnen een half uur trefzeker: 0-2.

Na rust waren de bezoekers even de weg kwijt. Binnen vijf minuten werkte Saestum met twee doelpunten de achterstand weg: 2-2.

Met die stand namen de APWC’ers echter geen genoegen. De gasten zochten met succes de aanval op. Snijders (2-3) en Mark van Elst (2-4) brachten het verschil weer op twee doelpunten: 2-4.

Na een slordigheid in de defensie van APWC kon Saestum voor de derde keer scoren (3-4) maar dat was gelijk het laatste wapenfeit van de Zeisters.

In de slotfase verzuimde APWC de score verder op te voeren. Invaller Emile Brouwer die vanwege een blessure niet in de basiself stond, en Snijders weigerden de kansen te benutten.