Florian Lammers 1-1

18 mei 2011 om 00:00 Voetbal

HOOGLAND - Voor kampioen Hoogland is de competitie minder goed afgelopen. Op de slotdag van het seizoen 2010-2011 gingen de Hooglanders op eigen veld tegen Weesp de boot in. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op sportpark Langenoord een stand van 1-2.

Voor Weesp was de wedstrijd nog belangrijk. De ploeg had nog een punt nodig om promotie-/degradatiewedstrijden te voorkomen. Hoogland mocht in de eerste helft doelman Sebastiaan Bruins dankbaar zijn. De sluitpost voorkwam met zeker drie goede reddingen een nog grotere achterstand dan de 0-1 die na 45 minuten werd bereikt. Die treffer viel vijf minuten voor het einde van de eerste helft.

In de tweede helft bood Hoogland meer tegenstand en was de thuisploeg lange tijd sterker dan de bezoekers. De gelijkmaker was dan ook niet verrassend. Frank Voorwald legde de bal goed terug op Florian Lammers die de bal in de kruising van het Weesp doel schoot: 1-1. Meer doelpunten wist de thuisploeg niet te maken.

In de slotfase sloegen de bezoekers voor de tweede keer toe en bepaalden zij de eindstand op 1-2. Daarmee handhaafde Weesp zich in de tweede klasse.