Mo Benali 3-1

25 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Cobu Boys is de nacompetitie met een nederlaag tegen SVM begonnen. De eerste wedstrijd in de reeks van vijf leverde de Amersfoortse ploeg zaterdag een 4-1 nederlaag op. Maar er resten nog vier wedstrijden die voldoende punten kunnen opleveren om promotie te kunnen realiseren. Cobu Boys treft nog UNO, Hertha, HMS en DEV. De beste drie in het eindklassement promoveren naar de derde klasse.

Cobu Boys kwam tegen SVM tekort, vooral in de eerste helft. Drie doelpunten in de eerste 45 minuten moesten de bezoekers incasseren en dat was iets teveel van het goede. In de tweede helft herstelde Cobu Boys zich van de eerste helft. Halverwege het tweede bedrijf slaagden de gasten erin de achterstand te verkleinen. Mo Benali tikte de bal in het lege doel van de thuisclub: 3-1.

Inmiddels speelde Cobu Boys al met een man meer omdat de scheidsrechter een speler van SVM op een rode kaart had getrakteerd vanwege een elleboogstoot. Cobu Boys nam steeds meer risico om nog een gelijkspel uit het vuur te kunnen slepen maar meer doelpunten leverde het offensief van de ploeg niet op. In de slotfase moesten de bezoekers nog een vierde treffer incasseren: 4-1.