Jeffrey Merts 1-2

25 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - HVC heeft het seizoen niet met een overwinning kunnen afsluiten. Het laatste competitieduel thuis tegen ‘t Goy ging voor de Amersfoorters verloren (1-2) waardoor zij op de achtste plaats eindigden in de vierde klasse F. Op sportpark Zielhorst was HVC in de eerste helft geen partij voor ‘t Goy. Met de 0-2 achterstand na de eerste 45 minuten mochten de spelers van trainer Ibrahim Evre hun handen dichtknijpen. Al na zes minuten moest doelman Dirk Struijk, vervanger van Paul Fokkens, de bal uit het net halen. De sluitpost had geen antwoord op een lobbal van een tegenstander: 0-1. Daarna was het een kwartier lang prijsschieten op het doel van HVC. Het houtwerk voorkwam twee keer een doelpunt voor de bezoekers. De tweede treffer kon ook niet uitblijven. In de slotfase van de eerste helft werd Struijk opnieuw gepasseerd: 0-2. In de tweede helft herstelde HVC zich van de slechte eerste 45 minuten. Na zes minuten kreeg de thuisploeg geen strafschop toen Mo Ozturk onderuit werd getrokken. Halverwege de tweede helft zorgde Jeffrey Merts, volgend seizoen speler van eersteklasser Hoogland, voor een hoogtepunt door de bal uit een vrije trap fraai in het doel van ‘t Goy te krullen: 1-2.