Jamal Belakhdar 1-0, Majid Didouh 2-0

11 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het onbelangrijke duel in de derde klasse D tussen Quick en UTS leverde de Amersfoorters zondag een overwinning op. Met gering verschil (2-1) trokken de Dorrestein bewoners voor eigen publiek aan het langste eind.

De toeschouwers kregen een vrij leuke pot voorgeschoteld. Ondanks het te warme weer voor het spelen van een voetbalwedstrijd probeerden de 22 spelers er toch iets van te maken. De eerste kansen waren voor de thuisclub maar die leverden vooralsnog niets op.

Na 34 minuten was het wel raak. Jamal Belakhdar zocht de binnenkant van het veld op en haalde vervolgens goed uit. De bal verdween in de verre hoek van het Utrechtse doel, onhoudbaar voor de doelman van UTS: 1-0.

Nummer twee volgde twintig minuten na de pauze. Na een prima uitval verscheen Majid Didouh alleen voor de sluitpost van UTS. Dat betekende 2-0 voor de thuisclub die daarna geen problemen had om de voorsprong vast te houden, tot de blessuretijd. Toen zagen de bezoekers nog kans de eer te redden: 2-1.