Henk Baum 0-1

11 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De voetballers van KVVA hebben zondag niet lang op het veld van ‘t Goy gestaan. Na ruim een half uur was de scheidsrechter het constante gezeur van de Houtenaren zat en staakte hij het duel definitief. Op dat moment had KVVA een 0-1 voorsprong.

Het doelpunt van de Amersfoorters viel al in de achtste minuut. Henk Baum rondde een mooie aanval goed af: 0-1. Twintig minuten later greep de arbiter in toen KVVA’er Alwin Spaan van een tegenstander een kopstoot kreeg. De dader kon met een rode kaart gelijk de kleedkamer opzoeken, ondanks hevige protesten van de spelers van de thuisclub. Toen de spelers daarmee niet stopten, laste de leidsman een afkoelingsperiode in.

Na tien minuten werd de strijd hervat maar dat duurde niet lang. Na een overtreding van een speler van ‘t Goy kreeg de scheidsrechter weer met spelers te maken die niet blij waren met het optreden van de arbiter en luidkeels hun ongenoegen daarover uitten. Dat was voor de scheidsrechter de druppel die de emmer deed overlopen. Hij besloot het duel definitief te staken.