Bob van de Heuvel 1-4

11 mei 2011 om 00:00 Voetbal

HOOGLANDERVEEN - Ook volgend seizoen maakt Hooglanderveen weer deel uit van de vierde klasse, ondanks de nederlaag (1-4) die de ploeg zondag op eigen veld tegen PVCV leed. Het verlies (2-1) van concurrent Achterveld tegen APWC betekende dat de Hooglanderveners de competitie definitief niet als hekkensluiter zullen afsluiten en ook niet degraderen.

Tegen de kampioenskandidaat uit Vleuten liet de formatie van trainer Bert van de Brom teveel kansen onbenut. De bezoekers waren productiever en trokken daarom aan het langste eind.

Na een minuut of twintig hadden de gasten met een kopbal de score geopend: 0-1. Meteen na rust kregen Menno Rodenburg en Menno Lodeweges kansen op de gelijkmaker maar beide Hooglanderveners faalden in de afwerking. De rekening voor het missen van die scoringsmogelijkheden kreeg de thuisclub daarna gepresenteerd. Binnen twee minuten breidde PVCV de voorsprong met twee doelpunten uit en was de strijd beslist.

Bob van de Heuvel redde nog de eer voor Hooglanderveen. Hij nam de bal ineens op zijn pantoffel: 1-3. In de slotfase bepaalden de gasten de eindstand op 1-4.