Star Multi Dienst: direct resultaat

11 mei 2011 om 00:00 Ondernemend

De drie ondernemers achter Star Multi Dienst hebben jarenlange ervaring in schoonmaakbranche. ,,In onze eigen onderneming kunnen we de dingen doen waar wij achter staan”, vertelt Farzan, een van de drie. ,,In loondienst moet je doen wat je wordt opgedragen op een gegeven moment ben je daar wel klaar mee. Met Star Multi Dienst zetten we een kleine en uiterst flexibele organisatie neer die maatwerk in schoonmaak levert. We hebben de start van de onderneming gepland voor eind mei, dan gaat ook onze website in de lucht.”

AMERSFOORT - Schoonmaken is voor veel Nederlanders niet de meest geliefde klus, Star Multi Dienst neemt het schoonmaken van kantoren, scholen, hotels, sportscholen en particuliere woningen graag uit handen.

Flexibel en maatwerk zijn de kernwaarden van de nieuwe schoonmaakonderneming. ,,Omdat we zo klein zijn, kunnen we ons helemaal aan de wensen van de klant aanpassen. Het maakt niet uit of de klant een dagelijkse schoonmaak wil of één keer in de week of zelfs één keer in de maand, ‘s ochtends vroeg, ‘s middags, ‘s avonds of in het weekend. We pakken alles aan. En we komen altijd zelf, niks geen anonieme schoonmakers, de klant heeft altijd met een van ons drieën te maken en kan ons er ook direct op aanspreken wanneer hij dingen anders geregeld wil. Daarnaast zijn we ook nog eens goedkoper dan grotere schoonmaakondernemingen met veel overheadkosten.”

Voordat Star Multi Dienst aan het werk gaat, komen ze eerst langs. ,,We bekijken het object en bespreken de wensen van de klant. Wat moet er schoon en hoe vaak. Soms geven we daarover ook tips. Schoonmaken is tenslotte ons vak. Daarna maken we een plan van aanpak en een vrijblijvende offerte.”

Star Multi Dienst werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Farzan: ,,Als professionals gebruiken we natuurlijk professionele schoonmaakmiddelen. Wanneer het biologisch kan, dan doen we het biologisch want we werken graag zo milieuvriendelijk mogelijk en we weten dat de klanten dat ook op prijs stellen.”

Schoonmaken is het mooiste vak wat er bestaat aldus Farzan. ,,Het is dankbaar werk, je ziet altijd meteen resultaat. En als schoonmaker kom je nog eens ergens en ben je niet aan vaste tijden gebonden, die vrijheid is erg belangrijk voor mij.”

Star Multi Dienst

Rijpstraat 77

3814 TT Amersfoort

06 26195161

06 26195162

www.starmultidienst.nl

info@starmultidienst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie