Pandora, uniek voor iedere vrouw

4 mei 2011 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Pandorasieraden zijn enorm bekend en geliefd, veel vrouwen sparen de bedels en op menig verlanglijst prijkt de naam Pandora. De echte liefhebber kan sinds vorig jaar juni haar hart ophalen want sinds die maand opent het merk in Nederland in sneltreinvaart haar eigen winkels. Store manager van de Pandora-vestiging in Amersfoort is Sofie van der Plank.

,,Bij ons houdt het niet op bij armbanden en bedels”, vertelt Van der Plank: ,,Pandora heeft zoveel meer in huis van sierraden in goud en zilver tot een complete lijn horloges. In de eigen winkel hebben we de vrijheid en de ruimte om alles te laten zien. Bovendien verandert de collectie regelmatig, er worden voortdurend nieuwe elementen aan toegevoegd. Dat gebeurt in ieder geval bij de wisseling van seizoenen, maar ook bij een bijzondere gelegenheid als moederdag. Voor die dag hebben we dit jaar een mooie zilveren set van ring, armband en collier met kalsedon, een mooie melkachtige steen.”

De vijf verschillende sieradencollecties van Pandora zijn, Moments, Compose, Stories, Lovepods en Liquid Silver. Iedere collectie heeft haar eigen stijl en bestaat uit verschillende componenten, ringen, kettingen, hangers, oorbellen, armbanden en bedels in wisselende samenstellingen. ,,Het mooie van het Pandora-concept is de breedte”, vindt Van der Plank. ,,Er is letterlijk voor iedere vrouw een sieraad of je nu van sportief houdt, van modern of meer een klassiek type bent. Iedereen kan bij ons terecht er is altijd een sieradenlijn die bij je past. Je kunt je sieraden zelf helemaal aanpassen aan je persoonlijkheid, bijvoorbeeld door zelf je armband te vlechten, zo maak je een uniek sieraad wat helemaal jouw stijl is. Pandora is bestemd echt voor alle vrouwen.”

Nieuw bij Pandora zijn de horloges, die per november in de collectie opgenomen zijn. Van der Plank: ,,De horloges maken de sieradenlijn helemaal compleet. De collectie heet Black CrownDiamond en is een verzameling van echte Swiss made horloges met verwisselbare bandjes en lunetten. Daarmee passen ze prima in de Pandorafamilie want ook de horloges zijn dus aan de persoonlijke smaak van de draagster aan te passen.”

Voor wie dat allemaal nog niet uniek genoeg is, is er de Pandora Club, waar leden als eerste een preview krijgen van de nieuwste sieraden. Van der Plank hoopt dat de Pandora-liefhebbers de winkel in Amersfoort snel bezoeken. ,,We hebben echt een heerlijke winkel, mooi strak en licht. Het binnenlopen alleen al is een feest op zich. Het is een Pandorasnoepwinkel die je moet ervaren.”

Pandora Store

Utrechtsestraat 13

3811 LA Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie