Kheibar Mangal 1-1 en 3-2, Tim Krux 2-2

4 mei 2011 om 00:00 Sport

Kampioen Hoogland heeft zondag ook het onbelangrijke duel tegen DHSC in winst omgezet. De Hooglanders moesten voor eigen publiek wel twee keer een achterstand wegwerken om de Utrechters de baas te blijven (3-2).

Zonder Kevin Heideveld in de basiself (de spits was ziek geweest), kwam Hoogland na een minuut of 25 met 0-1 achter te staan. Maar die stand bleef niet lang op het scorebord staan. Amper een minuut na de openingstreffer liet Kheibar Mangal weer eens zien hoe waardevol de oud-speler van het Leusdense Roda'46 dit seizoen voor de formatie van trainer Ronald Heerschop is. Met een kopbal zorgde de aanvaller voor de gelijkmaker: 1-1. Maar nog voor rust keek Hoogland voor de tweede keer tegen een achterstand aan door een doelpunt van DHSC: 1-2.

Na rust zette Hoogland de zaken recht. Halverwege de tweede helft bediende Dick Kreijne zijn collega-verdediger Tim Krux op maat en was de gelijkmaker een feit: 2-2. Met die stand nam de koploper geen genoegen. Een paar minuten voor het eindsignaal rondde Mangal een voorzet van Krux af met het winnende schot: 3-2.