Emile Brouwer 3-1 en 3-2

4 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - APWC heeft zondag tegen Vreeswijk een onnodige nederlaag geleden. De Amersfoorters hadden in de slotfase geen geluk in de afwerking. Daardoor eindigde het duel in een 3-2 overwinning voor de thuisclub.

Door de afwezigheid van een viertal spelers moest trainer Wim de Haas puzzelen om een representatief team op de been te brengen. In de eerste helft was ook te merken dat de wel beschikbare spelers aan elkaar moesten wennen. De 1-0 achterstand na de eerste 45 minuten was dan ook niet zo vreemd.

In de tweede helft verscheen de niet geheel fitte Mark van de Elst in het veld omdat De Haas geen andere keus had. Die wissel pakte in eerste instantie niet goed uit want binnen tien minuten zagen de bezoekers het verschil tot drie doelpunten oplopen: 3-0.

Pas na die flinke achterstand ging APWC beter spelen en was een gelijkspel mogelijk geweest. Met twee doelpunten verkleinde Emile Brouwer de achterstand: 3-2. Daarna kregen de gasten nog kansen genoeg maar die werden niet benut. Het houtwerk werkte ook niet mee waardoor APWC met lege handen naar huis moest terugkeren.