Tarik Bozdag 1-1, Richard Moore 1-2 en 1-4, Raifal Kalnins 1-3 en 1-6, Jeffrey van de Wijngaard 1-5

4 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Tegen ‘t Goy heeft vierdeklasser Amsvorde zondag de goede lijn van de laatste weken voortgezet. De Amersfoorters imponeerden met een 1-6 winst op de middenmoter uit Houten.

De start was niet goed van de bezoekers. Binnen een minuut keken zij al tegen een 1-0 achterstand aan. Dat was gelijk het enige wapenfeit van de thuisclub die daarna maar liefst zes keer de bal uit hun eigen net moesten halen. De eerste keer gebeurde dat toen beide ploegen een half uur onderweg waren. Tarik Bozdag zorgde voor de gelijkmaker: 1-1.

Het beter spelende Amsvorde sloeg na rust al snel toe. Richard Moore was in de 46e minuut trefzeker: 1-2. De gasten lieten er daarna geen gras over groeien. De formatie van de Amersfoortse trainer Ron Paschedag had geen antwoord op het aanvallende spel van de bezoekers. Binnen een kwartier brachten Raifal Kalnins (1-3), Moore (1-4) en Jeffrey van de Wijngaard (1-5) het verschil op vier doelpunten. Kalnins bepaalde tenslotte de eindstand op 1-6.