Majid Didouh 0-1

4 mei 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met drie punten in de bagage is Quick zondag teruggekeerd van een bezoek aan OSM’75. De Amersfoorters hadden aan een doelpunt in de slotfase voldoende voor een overwinning op de deelnemer aan de nacompetitie.

Sijtze Wobbes, trainer van Quick, had geen belang meer bij de ontmoeting op vreemde bodem. Daarom gebruikte de oefenmeester de wedstrijd om enkele jeugdspelers uit te testen. Een daarvan, Rida Brissi, viel in de eerste helft op met een schot op de lat. De bezoekers kregen in de eerste helft ook de meeste kansen maar zij benutten die niet. Majid Didouh, Dennis van Westerlaken en Jamal Belakdhar vonden het net van de tegenpartij niet.

In de tweede helft waren de beste scoringsmogelijkheden vooral voor OSM. Maar ook de thuisclub had geen schutters in de ploeg waardoor de 0-0 heel lang op het scorebord bleef staan.

Pas in de 89e minuut kon het enige doelpunt in de onbelangrijke wedstrijd worden genoteerd. Majid Didouh speelde zich mooi vrij en joeg de bal in de kruising van het Maarssense doel: 0-1.