Majid Didouh 0-1

27 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Twee keer is derdeklasser Quick in korte tijd door het lager geklasseerde SMVC Fair Play afgetroefd. Na een 3-5 nederlaag in de vorige competitieronde volgde op Tweede Paasdag in Culemborg het tweede verlies voor Quick: 2-1.

De Amersfoorters waren naar Culemborg afgereisd met de wil om te winnen. De wedstrijd stond in november voor het eerst op het programma en werd daarna nog diverse keren afgelast, vandaar nu een aflevering op paasmaandag.

In de eerste helft liet Quick zien waarvoor de ploeg naar Culemborg was afgereisd. In de 20e minuut werd het aanvallende spel van de bezoekers met een doelpunt van Majid Didouh beloond. Nog voor rust wist SMVC Fair Play de stand gelijk te trekken.

Na de 1-1 ruststand ging Quick weer op jacht naar een treffer. Het aardige spel van de gasten leverde diverse mogelijkheden op, maar geen doelpunt. Toen iedereen er al vanuit ging dat het 1-1 zou blijven, sloeg de thuisclub een paar minuten voor tijd toe. Een lange uittrap van de Culemborgse doelman werd door de Quick verdediging niet goed verwerkt, waardoor een tegenstander de mogelijkheid kreeg de winnende treffer te scoren: 2-1.