Inschrijving Halve van Hoogland

27 april 2011 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De voorbereidingen voor het jaarlijkse loopevenement De Halve van Hoogland zijn al weer volop in gang gezet. Evenals vorige jaren vindt het evenement gelijktijdig plaats met het jaarlijkse Dorpsfeest van Hoogland op 18 september. Er is een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken, waarvan de naam binnenkort bekend gemaakt zal worden. Verder staat het evenement dit jaar in het teken van het 50-jarig jubileum van AV Altis.

De verwachting is dat op zondag 18 september het startschot zal worden gegeven aan een record aantal prestatie - en wedstrijdlopers uit heel Nederland, die zich wagen aan de halve marathon, de 5 of de 10 kilometer. En natuurlijk ontbreken de kidsruns niet. Gezien de grote belangstelling de laatste jaren van kinderen vanaf 4 tot 12 jaar voor de 400, 880 of 1200 meter, wordt er niet aan getwijfeld dat ook dit jaar weer zo veel kinderen aan de start zullen verschijnen. Er zal de komende maanden via regionale bladen, nieuwsbrieven, flyers en posters met regelmaat informatie worden verschaft over dit unieke loopevenement. Maar de informatie is vanaf 1 mei al te vinden op de website van www.halvevanhoogland.nl.

Belangrijk om nu al te weten is dat vanaf 1 mei online kan worden ingeschreven. Gezien de grote belangstelling die er jaarlijks voor dit loopevenement bestaat, wordt geadviseerd zich tijdig in te schrijven omdat er ook dit jaar noodzakelijkerwijs weer een limiet moet worden gesteld aan het aantal deelnemers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie