Safa Agyazi 1-1

27 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met een flinke kater zijn de spelers van HVC zaterdag teruggekeerd van een bezoek aan Zeist. Daar kregen de Amersfoorters een flink pak slaag van Saestum: 8-1.

Voor HVC stond er niet veel meer op het spel in het uitduel tegen de ploeg die een plaats hoger op de ranglijst van de vierde klasse F staat. In de eerste helft bood het verzwakte HVC de thuisclub nog wel goed partij. Dat was ook aan de ruststand (1-1) te zien.

Na een minuut of twintig had Saestum de score geopend. Na een schot van een Zeister aanvaller spatte de bal op de lat uiteen. Via het houtwerk kwam de bal terug op het hoofd van een Saestum speler en dat betekende 1-0.

Tien minuten later was de stand al weer gelijk. Safa Agyazi begon vanaf de middenlijn met een solo. Hij passeerde diverse tegenstanders en haalde vervolgens verwoestend uit: 1-1.

De tweede helft was een formaliteit. Al snel scoorde Saestum nummer twee en daarna volgden nog zes doelpunten. HVC bleef het antwoord schuldig.