Tandprothetische praktijk Versteeg

27 april 2011 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Hoewel de tandprothese of -in gewone mensentaal- het kunstgebit vaak onderwerp van gesprek is. Rust er toch een zeker taboe op het onderwerp, een groot aantal Nederlanders kampt met protheseproblemen, zo zeer zelfs dat hun sociale leven er door beïnvloed wordt. Tandprothetische praktijk Versteeg is ze gespecialiseerd in gebitsprothesen. ,,Mensen lopen vaak te lang met een verouderd kunstgebit rond en nemen klachten voor lief, Vaak weten ze niet wat een tandprotheticus voor hen kan betekenen’’, vertelt tandprotheticus Pascal Versteeg.

,,Door het slinken van de kaken gaat het kunstgebit steeds slechter zitten. De oplossing is eenvoudig’’, aldus Versteeg: ,,Soms is het alleen een kwestie van opvullen, in andere gevallen is een nieuw kunstgebit de beste oplossing. Een kunstgebit moet gewoon goed zitten. Klachten zijn negen van de tien keer gemakkelijk te verhelpen. Jaarlijkse controle is erg belangrijk. Na vijf tot acht jaar is het echt tijd voor vervanging, vaak wacht men te lang en dat is niet nodig want de vervanging wordt in de meeste gevallen gewoon door de zorgverzekeraar vergoed. Met kunstgebitproblemen moet je niet te lang doorlopen, er is meer mogelijk dan menigeen denkt. Iedereen die problemen heeft of een nieuwe prothese nodig heeft, kan, op afspraak terecht voor een persoonlijk advies.’’

Tandprotheticus Versteeg hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en veel service. ,,Je kunt bij ons voor een compleet nieuw kunstgebit terecht, maar ook voor reparaties en opvullen van een oude prothese”, zegt hij. ,,Iedereen is welkom, binnen de praktijk werken wij uitsluitend op afspraak zo voorkom je lange wachttijden en heb ik alle tijd voor de patiënt. Een tandprotheticus heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten, vervaardigen van een kunstgebit. Wij kunnen een perfect passende prothese leveren omdat we direct aan de stoel kunnen werken. De kunstgebitten worden in de praktijk zelf gemaakt, we hebben alle expertise in huis en kunnen, als dat nodig is, ter plaatse aanpassingen maken.”

Tandprothetische praktijk Versteeg is een echte specialistenpraktijk. Er worden bijvoorbeeld ook kunstgebitten op implantaten (klikgebit) vervaardigd. Een uitkomst voor mensen met een loszittende prothese. Ook de implantaat prothese wordt na machtiging vanuit de basis verzekering vergoed.

De praktijk is lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici en gecontracteerd bij zorgverzekeraars

u Tandprothetische praktijk P.J.M. Versteeg

Poortersdreef 57

3824 DL Amersfoort-Nieuwland

Telefoon: 033-4559990

info@kunstgebit-amersfoort.nl

www.kunstgebit-amersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie