Stefan van ‘t Hazeveld 1-0, Brahim Rahaoui 2-3, Emile Brouwer 3-3

20 april 2011 om 00:00 Voetbal

Zeven doelpunten kregen de toeschouwers zondag voorgeschoteld op de Keerkring waar APWC en Zwaluwen Utrecht om de punten streden. Na 90 minuten leuk voetbal viel de balans in het nadeel van de thuisclub uit. Een ongelukkig moment in de blessuretijd kostte APWC de winst: 3-4.

De Amersfoorters waren tegen de nummer drie op de ranglijst van de vierde klasse F goed begonnen. Na een minuut of 25 opende Stefan van ‘t Hazeveld de score: 1-0. Daarna ging het fout. In de laatste tien minuten van de eerste helft moest APWC drie doelpunten incasseren: 1-3.

In de tweede helft bleek al snel dat APWC nog niet verslagen was. Na een kwartier verkleinde Brahim Rahaoui de achterstand: 2-3. Daarmee was de koek nog niet op. De thuisploeg nam nog meer het heft in handen en scoorde nog een keer. Emile Brouwer liet na lange tijd weer eens zijn specialiteit zien. Hij zorgde met een kopbal voor de verdiende gelijkmaker: 3-3.

Het was dan ook sneu voor de formatie van trainer Wim de Haas dat de remise niet kon worden vastgehouden. In de slotfase werd doelman Dennis Spoel verrast: 3-4.