Burak Nalbantoglu 1-2, Khalid Said 2-3, Majid Didouh 3-4

20 april 2011 om 00:00 Voetbal

Na de goede prestatie in de vorige competitieronde tegen Wasmeer (0-3 winst) hadden de trouwe aanhangers van Quick duidelijk meer van hun favorieten verwacht dan de teleurstellende uitslag die zondag tegen SMVC Fair Play uit de bus rolde. Met 3-5 gingen de Amersfoorters op eigen veld de boot in.

Zonder de geblesseerde verdediger Mark Pot bleek Quick defensief behoorlijk kwetsbaar. De op de ranglijst van de derde klasse D veel lager geklasseerde bezoekers profiteerden optimaal van het slechte verdedigen in de Amersfoortse defensie. Doelman Jeen Bunnik moest al snel twee keer capituleren: 0-2.

De thuisclub schrok van die achterstand en slaagde er wel in het verschil te verkleinen. Maar na twee doelpunten van de Dorrestein bewoners vond SMVC Fair Play het welletjes. De gasten brachten het verschil weer op twee doelpunten: 2-4.

Quick gaf zich echter nog niet gewonnen. Majid Didouh zorgde voor de vierde Amersfoortse treffer: 3-4. De spanning nam toe maar duurde echter niet lang. Uit een strafschop bepaalden de bezoekers de eindstand op 3-5.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie