Johan Gelderblom 0-1, 0-6, Jelte Bakker 0-2, 0-5, 0-8, Hossein Mezbanali 0-3, 0-4, 0-7, Dirk Jan Beeftink 0-9, Virginio Damo 0-10

20 april 2011 om 00:00 Voetbal

Tegen het in de tweede klasse B troosteloos onderaan hangende Sterrenwijk heeft Nieuwland er zaterdag geen gras over laten groeien. De Amersfoorters gaven de Utrechters geen schijn van kans en deklasseerden de thuisploeg met de alleszeggende cijfers 1-10.

Na een kwartier was de wedstrijd in Utrecht al beslist. Johan Gelderblom (0-1), Jelte Bakker (0-2) en Hossein Mezbanali (0-3) zette het zwakke Sterrenwijk al op een bijna onoverbrugbare achterstand. Tot de rust wist de thuisploeg de schade verder te beperken.

Met een nieuwe doelman onder de lat probeerde het al gedegradeerde Sterrenwijk in de tweede helft meer tegentreffers te voorkomen. Dat lukte de ploeg echter niet. Nieuwland ging rustig door met scoren. De na een schorsing in de basiself teruggekeerde Mezbanali liet zich meteen weer gelden. De aanvaller nam de nummers vier en zeven voor zijn rekening.

De resterende doelpunten kwamen op naam van Bakker (0-5 en 0-8), Gelderblom (0-6), Dirk Jan Beeftink (0-9) en Virginio Damo (0-10). In de slotseconden moesten de bezoekers toch nog een treffer incasseren: 1-10.