Presentatie topvoetbalplannen

20 april 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vier deelnemende voetbalverenigingen aan de Amersfoortse voetbalpitch krijgen op 9 mei de gelegenheid hun plannen toe te lichten. Het gaat om ASC Nieuwland, VVZA, CJVV en Quick 1890

De voetbalpitch wordt georganiseerd door de Amersfoortse voetbaldriehoek, een initiatief van de Vereniging Amersfoortse Bedrijven (VAB) en FC Utrecht en heeft tot doel om gezamenlijk met de Amersfoortse voetbalverenigingen het niveau van het Amersfoortse voetbal op een hoger peil te brengen. Naast de Vereniging Amersfoortse Bedrijven en FC Utrecht hebben de businessclub de Amersfoortse Hoogte en de Stichting Topsport Amersfoort zich als partner bij de driehoek aangesloten. Ook de NV SRO ondersteunt dit initiatief.

In het najaar van 2010 heeft de Voetbaldriehoek een pitch of presentatie onder alle Amersfoortse voetbalverenigingen uitgeschreven. Zij werden uitgedaagd een plan van aanpak op te stellen hoe zij in een periode van 5 tot 10 jaar willen komen tot het spelen in de top- of hoofdklasse van het amateurvoetbal. Voor 1 april dienden de plannen gereed te zijn. Vier verenigingen hebben plannen ingediend: ASC Nieuwland in combinatie met VVZA, CJVV en Quick 1890.

Besloten

De presentaties aan de jury door ASC Nieuwland, VVZA, CJVV en Quick 1890 wordt op 9 mei gehouden in een besloten bijeenkomst in Sportcentrum de Bokkeduinen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie