Mark van Houten 0-1 en 0-2, Wouter Zewuster 0-3, Randy Nieuwenhuis 0-4

13 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met een overtuigende overwinning (0-4) op Musketiers heeft VOP zich zaterdag knap hersteld van de slechte prestaties in de voorgaande weken. Wim de Haas, trainer van de laag geklasseerde derdeklasser, kon zijn ploeg na afloop eindelijk eens een compliment geven.

De drie punten kunnen de Amersfoorters goed gebruiken want zij staan nog steeds in de gevarenzone. Winst op de ploeg die vier punten minder dan VOP had verzameld, was ook nodig om de tegenstander van zaterdag op voldoende afstand te houden. In die opzet slaagden de bezoekers dan ook prima.

Na vijf minuten had Mark van Houten al het net van de tegenpartij gevonden: 0-1. Een mooie opsteker voor de gasten die daarna verzuimden nog voor rust het verschil flink op te voeren. Van Houten en Jeroen Louissen waren niet scherp genoeg in de afwerking. Na rust lukte dat beter.

Van Houten schoof de bal na een kwartier beheerst in het doel van de thuisclub: 0-2. Musketiers ging daarna alles of niets spelen en het werd niets. In de slotfase bepaalden Wouter Zewuster (kopbal) en invaller Randy Nieuwenhuis (strafschop) de eindstand op 0-4.