Shamir 1-3, Lavin Sharif 2-3, Damion Dekkers 3-3

13 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het duel tussen Cobu Boys en DVSA heeft zaterdag geen winnaar opgeleverd. Na een leuke wedstrijd vermeldde het scorebord op sportpark Zielhorst een eindstand van 3-3 waarmee vooral Cobu Boys niet mocht klagen.

Na de eerste 45 minuten keek de thuisploeg die al verzekerd is van een plek in de nacompetitie, tegen een grote achterstand (0-3) aan en gaf niemand van de aanwezigen nog een cent voor de kansen van de Amersfoorters op een goed resultaat.

De ommekeer volgde in de tweede 45 minuten. Met vier aanvallers ging Cobu Boys met succes op jacht naar de benodigde drie doelpunten om minimaal een gelijkspel uit het vuur te kunnen slepen. Degradatiekandidaat DVSA had geen antwoord op de sterk aanvallende speelwijze van de thuisclub.

Tot de blessuretijd hield de ploeg uit Amerongen de schade beperkt. Meer dan twee tegentreffers hoefden de bezoekers niet te incasseren (2-3). De belangrijke driepunter was voor de gasten in zicht. Damion Dekkers gooide echter roet in het eten. Ver in blessuretijd scoorde de Amersfoorter de gelijkmaker: 3-3.