Damion Dekkers 1-1, Wessel Schmidt 1-2

6 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser Cobu Boys bewaart geen goede herinneringen aan de uitwedstrijd tegen FZO. Een week na het feest vanwege het behalen van het tweede periodekampioenschap keerden de Amersfoorters zaterdag met een flinke kater terug van een reis naar Zeist. Daar gaven zij een overwinning uit handen en moesten zij ook nog een rode kaart incasseren. Het duel eindigde in een gelijkspel: 2-2.

Cobu Boys keek na de eerste 45 minuten tegen een achterstand aan. Alleen de thuisploeg, getraind door Amersfoorter Fillie Kraak, wist in de eerste helft te scoren: 0-1.

In de tweede helft legde Cobu Boys zich niet neer bij een nederlaag. De bezoekers zochten met succes de aanval op. Damion Dekkers nam de gelijkmaker voor zijn rekening: 1-1. Ook met die uitslag nam Cobu Boys geen genoegen. Na een handsbal van een Zeister verdediger mocht Wessel Schmidt een strafschop nemen. De middenvelder faalde vanaf elf meter niet: 1-2.

Ook die stand bleef niet op het scorebord staan. In de slotfase moesten de gasten de drie punten toch nog uit handen geven: 2-2. Dekkers haalde het einde van de wedstrijd overigens niet vanwege een rode kaart (twee keer geel).