Maikel van de Schagt 1-0 en 2-0, Koen Smelter 3-0, Peter Hazeleger 4-0, Simon Wetzel 5-0 en 7-0, Peter Overeem 6-0

6 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Ook zonder clubtopscorer Jeffrey Kaspers blijkt De Posthoorn over voldoende schutters te beschikken. Dat maakte de ploeg zaterdag duidelijk in de wedstrijd tegen Voorwaarts. Zeven doelpunten konden voor de thuisclub worden genoteerd: 7-0.

Echt goed speelde De Posthoorn overigens niet maar dat was tegen de zwakke Utrechters ook niet nodig. In de tiende minuut opende Maikel van de Schagt, vervanger van de geblesseerde Kaspers, de score: 1-0. Tot de slotminuut van de eerste helft bleef die stand gehandhaafd. Toen liet Van de Schagt zich voor de tweede keer gelden: 2-0. Daarmee was de koek in de eerste 45 minuten nog niet op. Koen Smelter droeg in de blessuretijd ook zijn steentje bij aan het dagsucces van de Bokkeduinen bewoners: 3-0.

De tweede helft was een formaliteit. Voorwaarts bleef ongevaarlijk voor het doel van Rini Polhout. Nog vier keer kon de aanhang van de vierdeklasser voor een doelpunt juichen: 7-0.

Van de naaste concurrentie won alleen Vliegdorp. Eemboys en HMS moesten de drie punten inleveren. Daardoor blijft De Posthoorn op de tweede plaats in de vierde klasse E staan.