Paul Versteeg 0-1, Paul Richard 0-2, Wilfred Rietveld 0-3

23 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De spannende race om het kampioenschap van de derde klasse D blijft voortduren. De drie titelkandidaten (CJVV, Woudenberg en Valleivogels) geven elkaar geen duimbreed toe. CJVV, de huidige koploper met een voorsprong van twee punten op de nummer twee (Woudenberg), liet zich zaterdag niet door Musketiers verrassen.

Met gering verschil (2-3) bleven de Amersfoorters op vreemde bodem aan de goede kant van de score. De zege was noodzakelijk want ook Woudenberg en Valleivogels lieten dezelfde dag geen steek vallen. CJVV legde de basis voor de winst in de eerste 45 minuten. Drie keer vonden de bezoekers het net van de tegenpartij. Paul Versteeg opende al na acht minuten de score, zeven minuten later gevolgd door nummer twee. Paul Richard benutte de rebound nadat zijn ploeggenoot Wilfred Rietveld uit een vrije trap de bal op de paal had geschoten: 0-2. Rietveld boekte zelf ook succes door een strafschop te verzilveren nadat hijzelf door de doelman van de thuisclub was gevloerd: 0-3.

Na rust kreeg CJVV problemen met het agressieve spel van de Musketiers. Twee doelpunten moesten de gasten incasseren maar verder lieten zij het niet komen.