Maarten Pauw 0-1

23 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick heeft de nederlaag in de stadsderby tegen VVZA niet goed kunnen verwerken. Na het verlies tegen de plaatsgenoot in de vorige competitieronde moesten de Amersfoorters ook zondag in Montfoort de drie punten inleveren. MSV’19 bleef de bezoekers met ruim verschil (4-1) de baas.

Dat voor de Quick’ers negatieve resultaat zag er na de eerste 45 minuten niet naar uit. De gasten maakten op vreemde bodem veel indruk en dwongen de thuisclub in de verdediging. De verdiende voorsprong kon ook niet uitblijven. Maarten Pauw liet de eerste treffer aantekenen: 0-1.

De tweede helft was een heel ander verhaal. Quick speelde een stuk minder dan in het eerste bedrijf. De ploeg van trainer Sijtze Wobbes was niet in staat de voorsprong uit te breiden en daarvoor kreeg de ploeg de rekening gepresenteerd.

Door een aantal persoonlijke fouten gaven de Dorrestein bewoners de overwinning onnodig uit handen. MSV’19 kon in de tweede helft maar liefst vier keer scoren en won uiteindelijk met 4-1.