Richard Moore 0-1

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

HOOGLANDERVEEN - Het degradatieduel tussen Hooglanderveen en Amsvorde liep zondag voor de thuisclub minder goed af. Met gering verschil (0-1) bleven de bezoekers aan de goede kant van de score en dat was een flinke tegenvaller voor de Hooglanderveners.

Luuk van Bommel, vervanger van de niet beschikbare Pascal Kamerbeek, hield Amsvorde in de eerste helft overeind. De doelman van Amsvorde hield de nul tot het laatste fluitsignaal van de matige stadsderby vast.

In de tweede helft viel al snel de winnende treffer. Na een minuut of tien kreeg Richard Moore de bal goed aangespeeld. De spits passeerde een tegenstander en schoof de bal vervolgens onder de Hooglanderveense doelman door: 0-1.

Met lange ballen probeerde de thuisclub in de resterende minuten de achterstand weg te werken. Gevaarlijke momenten leverde die speelwijze niet op voor het doel van de gasten die in de slotfase verzuimden de score op te voeren.