Dave Dekker 0-1, Ruud Vos 1-2

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

HOOGLAND - Ruud Vos is zondag matchwinner voor tweedeklasser Hoogland geworden. Met een kopbal scoorde hij tien minuten voor het eindsignaal van het duel tegen Zeeburgia de winnende treffer: 1-2.

Met de winst mochten de Hooglanders niet klagen. Zeeburgia was op eigen veld de beter voetballende ploeg. De achterhoede van Hoogland hield echter vrij gemakkelijk stand en na rust was het vooral doelman Sebastiaan Bruins die met enkele goede reddingen de aandacht op zich vestigde. De sluitpost werd wel een keer gepasseerd maar toen hadden ook de bezoekers al gescoord. Dave Dekker had uit een fraai genomen vrije trap de score geopend: 0-1. De gelijkmaker viel in de blessuretijd van de eerste helft: 1-1.

Ook na rust was Zeeburgia sterker. De thuisploeg kon het overwicht echter niet in de score tot uitdrukking brengen. In de slotfase liet Vos zien hoe sterk hij in de lucht is: 1-2. In de hectische slotminuten bleef de ongenaakbare koploper overeind.