1-0 Jeroen Visser, 2-0 Eddie Carree

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met goede en degelijk voetbal behaalde het thuisspelende SVMM een 2-0 overwinning op het Amersfoortse Cobu Boys. SVMM, sinds lange tijd weer in de sterkste samenstelling, begon sterk aan de wedstrijd en creëerde al in het eerste kwartier diverse kansen. Toch duurde het tot de 20e minuut voordat de eerste treffer viel. Een goed genomen corner van Ronald Schoonhoven stelde Jeroen Visser in de gelegenheid om de bal binnen te koppen en de 0-1 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord te zetten. Cobu Boys kreeg met name in het laatste kwartier van die eerste helft de overhand, maar wist geboden kansen niet om te zetten in een tegendoelpunt. Met een 1-0 voorsprong voor SVMM gingen beide ploegen aan de thee. De tweede helft kende lange tijd geen hoogtepunten. Beide ploegen gaven weinig weg en pas in de 80e minuut kwam SVMM op een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Eddie Carree die met een lobje de Amersfoortse goalie te slim af was. Cobu Boys dat in middenvelder Wessel Schmidt een speler van formaat kende, probeerde het nog wel maar kon verlies niet meer afwenden. SVMM vond door de overwinning weer de aansluiting met de top. Cobu Boys blijft een stevige middenvelder.