Milas Hietkamp 1-0, Paul Richard 2-0

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Na achttien competitieronden voert CJVV nog steeds de ranglijst van de derde klasse D aan. Op eigen veld lieten de Amersfoorters zich zaterdag niet door hekkensluiter DOSC verrassen. Met 2-0 trok de thuisclub aan het langste eind.

CJVV overtuigde echter niet op op het eigen sportpark. De eerste kans was zelfs voor de degradatiekandidaat uit Den Dolder. CJVV doelman Arjen Nawijn voorkwam een doelpunt voor de bezoekers. Daarna kreeg ook CJVV scoringsmogelijkheden maar pas in de slotminuut van de eerste helft zag Milas Hietkamp kans de score te openen: 1-0.

Na rust acteerden de CJVV’ers wat beter dan in het eerste bedrijf. DOSC was bovendien minder gevaarlijk. In de 52e minuut viel de bevrijdende tweede treffer. Na een combinatie met Wilfred Rietveld kon Paul Richard de bal in het doel van DOSC werken: 2-0. Daarna had de thuisclub nog een grotere uitslag kunnen realiseren. Meer kansen werden echter niet door de thuisclub benut.