Merijn Kramp 1-0, Mark van Houten 2-0

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Aan twee doelpunten in de eerste helft had VOP zaterdag voldoende om Hees het nakijken te geven. Met 2-0 bleven de Amersfoorters op eigen veld aan de goede kant van de score en konden zij drie belangrijke punten toevoegen aan de eerder verzamelde zestien punten.

Na een rommelige beginfase kreeg VOP meer grip op de wedstrijd. Kansen kreeg de formatie van trainer Wim de Haas ook. Merijn Kramp kon de trouwe aanhang na een half uur voor de eerste keer laten juichen na een goede combinatie waarbij ook Yannick de Vries en Terence Vliet waren betrokken: 1-0.

Niet veel later kon al nummer twee worden genoteerd. Mark van Houten die door De Haas niet in de basiself was opgenomen, was als invaller voor de geblesseerd uitgevallen Randy Nieuwenhuis goed voor het tweede Amersfoortse doelpunt: 2-0.

In de tweede helft ging Hees natuurlijk in de aanval. De Soesters hadden echter geen succes met hun lange ballen waardoor de 2-0 onveranderd bleef.