Marvin Snijders 1-2

9 maart 2011 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De voetballers van APWC hebben hun trouwe aanhang zondag niet op een overwinning kunnen trakteren. Het hoger geklasseerde UVV bleef de Amersfoorters met duidelijk verschil (1-4) de baas.

De winst voor de Utrechters tekende zich al snel na het eerste fluitsignaal af. Binnen een kwartier keek APWC al tegen een 0-2 achterstand aan. De thuisclub herstelde zich van de slechte start en zag kans nog voor rust de achterstand te verkleinen. Marvin Snijders had wel twee doelpogingen nodig om de bal in het net van de tegenpartij te krijgen: 1-2.

In de tweede helft speelde APWC een kwartier naar behoren. De thuisploeg had iets meer grip op de wedstrijd. Gescoord werd er echter door de formatie van trainer Wim de Haas niet. De bezoekers deden dat wel en bepaalden met twee doelpunten de eindstand op 1-4. APWC doelman Dennis Spoel behoedde zijn ploeg met een aantal reddingen voor een grotere afgang.