Simon Wetzel 2-2, Wim Schievelt 2-3

9 maart 2011 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Het duel tussen De Posthoorn en Eemboys is na twee sessies in een gelijkspel geëindigd. Beide ploegen waren eerder dit seizoen met een 1-1 tussenstand naar de kleedkamers gegaan na een droevig bericht voor Cor Ruizendaal, de trainer van Eemboys. De moeder van de oefenmeester was toen overleden.

Het restant, drie minuten in de eerste helft en de gehele tweede helft, werd zaterdag in Baarn afgewerkt. Vier doelpunten konden in het tweede bedrijf nog worden genoteerd. De thuisclub bracht de stand na elf minuten op 2-1. Tien minuten later zorgde Simon Wetzel voor de gelijkmaker, nadat de aanvaller eerder al het houtwerk had geraakt: 2-2.

De Posthoorn nam via Wim Schievelt (kopbal) zelfs een voorsprong: 2-3. De driepunter leek binnen voor de Amersfoorters maar daar nam de thuisclub geen genoegen mee. In de slotfase viel nog de gelijkmaker: 3-3.